Masterclass landschapsfotografie voor gevorderden.

Workshop Landschapsfotografie voor gevorderden met Betere Landschapsfoto

150 Minuten (stand nr.01C infobalie bij het kanon)

Prijs is exclusief toegang tot de Winter Fotofair 2021

Je heb dus ook een toegangsticket nodig

Maximaal 15 deelnemers.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 11 december 13.45 – 16.30 € 59,-
Zondag 12 december 13.45 – 16.30 € 59,-

Masterclass landschapsfotografie voor gevorderden

150 plus 15 Minuten let op de starttijd 13:45 wees op tijd vanaf het startpunt is het 10/15 minuten lopen.

Workshop duurt 150 minuten maar met het heen en weer open zal het ongeveer 3 uur zijn.

houd rekening als het regent dat het gewoon doorgaat.

 

Informatie over de Masterclass landschapsfotografie – Betere Landschapsfoto

Wil je je grenzen binnen de landschapsfotografie verleggen? En wil je sterkere en sfeervolle landschapsfoto’s maken? Als je al ervaring met landschapsfotografie hebt, is dit de masterclass voor jou!

 

In de masterclass landschapsfotografie ligt de nadruk op het maken van mooie en sfeervolle composities. Als uitgangspunt nemen we daarvoor natuurlijk de locatie waar we fotograferen en het beschikbare licht. We besteden aandacht aan vlakverdeling, plaats van het onderwerp in de foto, dieptewerking en rol van de voorgrond en achtergrond. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen.

 

Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, want we vertrekken op tijd. Vanaf het terrein van de Winter Fotofair lopen we in ongeveer 10 minuten naar een hele mooie locatie in de buurt. Na de Masterclass lopen we weer gezamenlijk terug. De workshop zelf duurt 2,5 uur.

 

Wat heb je nodig? Een spiegelreflex- of systeemcamera met zoomlens. Neem een stabiel statief mee. Je hebt al ervaring met landschapsfotografie en weet in de praktijk hoe je een foto belicht en hoe je scherp stelt.  Eventueel regenkleding. De masterclass is praktijkgericht.

 

De masterclass start bij de tent nr.01

 

Ben je een beginner/starter kijk dan hier eens bij deze workshop van Betere Landschapsfoto

Wij zijn Frank en Yvonne en samen zijn wij Betere Landschapsfoto. Vol passie en enthousiasme begeleiden we beginnende tot gevorderde fotografen bij alles wat je kunt ontdekken over macrofotografie, landschapsfotografie of kustfotografie. We organiseren een breed scala aan workshops, unieke fotoreizen, cursussen, coachingstrajecten en inspirerende lezingen.

 

Alle grote en kleine landschappen hebben een grote aantrekkingskracht op ons. Met de juiste techniek gaan we op zoek mooie plekken om sfeervolle beelden vast te leggen. En dat delen we graag met andere fotografen. Om ze verder te helpen in hun fotografie. Zien dat andere fotografen zich ontwikkelen met onze hulp, daar krijgen wij energie van!

Wil jij onze hulp om alles uit deze gezamenlijke passie te halen en verder te groeien in Fotografie? Download dan hier alvast ons Gratis E-boek “ Betere foto’s in zeven simpele stappen“.