Workshop landschapsfotografie voor starters.

Workshop Landschapsfotografie voor starters met Betere Landschapsfoto

90 Minuten (stand nr.01C bij het kanon)

Prijs is exclusief toegang tot de Winter Fotofair 2021

Je heb dus ook een toegangsticket nodig

Maximaal 15 deelnemers.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 11 december 10.15 – 12.00 € 39,-
Zondag 12 december 10.15 – 12.00 € 39,-

Workshop Landschapsfotografie voor starters

90 plus 15 Minuten let op de starttijd 10:15 wees op tijd vanaf het startpunt is het 10/15 minuten lopen.

Workshop duurt 90 minuten maar met het heen en weer open zal het ongeveer 2 uur zijn.

Houd rekening als het regent dat het gewoon doorgaat.

 

Informatie over de workshop landschapsfotografie – Betere Landschapsfoto

De workshop landschapsfotografie is gericht op de beginnende landschapsfotograaf. Je ontdekt hoe en waar in een landschap je scherpstelt, scherptediepte in je voordeel gebruikt en je je foto’s altijd goed belicht.

 

Er is ruim aandacht voor het vastleggen van mooie composities. Dat is misschien nog wel de grootste uitdaging in de landschapsfotografie. Je kunt van de meest alledaagse onderwerpen een aantrekkelijke foto te maken. Wil je de basisprincipes van landschapsfotografie ontdekken? Dan is dit de juiste workshop voor jou. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen. De workshop is praktijkgericht.

 

Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, want we vertrekken op tijd. Vanaf het terrein van de Winter Fotofair lopen we in ongeveer 10 minuten naar een hele mooie locatie in de buurt. Na de workshop lopen we weer gezamenlijk terug. De workshop zelf duurt 1,5 uur.

 

Wat heb je nodig? Een spiegelreflex- of systeemcamera met zoomlens. Neem een stabiel statief mee. Je hoeft nog geen ervaring met landschapsfotografie te hebben. Eventueel regenkleding. De workshop is praktijkgericht.

De workshop start bij de tent/locatie nr.01

 

Ben je een meer gevorderd kijk dan hier eens bij deze Masterclass van Betere Landschapsfoto

Wij zijn Frank en Yvonne en samen zijn wij Betere Landschapsfoto. Vol passie en enthousiasme begeleiden we beginnende tot gevorderde fotografen bij alles wat je kunt ontdekken over macrofotografie, landschapsfotografie of kustfotografie. We organiseren een breed scala aan workshops, unieke fotoreizen, cursussen, coachingstrajecten en inspirerende lezingen.

 

Alle grote en kleine landschappen hebben een grote aantrekkingskracht op ons. Met de juiste techniek gaan we op zoek mooie plekken om sfeervolle beelden vast te leggen. En dat delen we graag met andere fotografen. Om ze verder te helpen in hun fotografie. Zien dat andere fotografen zich ontwikkelen met onze hulp, daar krijgen wij energie van!

Wil jij onze hulp om alles uit deze gezamenlijke passie te halen en verder te groeien in Fotografie? Download dan hier alvast ons Gratis E-boek “ Betere foto’s in zeven simpele stappen“.