Algemene voorwaarden - huisregels 2021-2022Reglement/huisregels en Algemene voorwaarden voor (online) toegangskaarten van de Kerstfair /2021/2022

Aangepast op 1juli 2021 zie ook onze FAQ

 

  1. Toegangskaarten – workshop/masterclass tickets worden niet teruggenomen (geen bedenktijd) en zijn niet voor contant geld inwisselbaar. Kaarten voor activiteiten zijn niet te ruilen voor andere doeleinden. De prijs is inclusief transactiekosten over het gehele aankoopbedrag.
  2. Indien de Kerstfair door overmacht wordt verplaats zoals in (Covid19) 2020 wordt de ticket om geboekt naar de volgende datum, dit geeft geen recht op restitutie van de betaalde boeking.
  3. Fotoshoots, Workshops en Masterclasses waarvoor bezoekers hebben gereserveerd, zijn niet meer te wijzigen.
  4. Indien de fotograaf die de workshop of masterclass geeft ziek is, dan zullen wij voor een passende vervanging zorgen van gelijkwaardig niveau. Dit is geen rede tot annulering.
  5. Komt u voor meerdere dagen? Boek dag voor dag, inclusief de betaling, en dan pas de volgende dag.
  6. Bij activiteiten of demonstraties is deelname geheel op eigen risico. Houd ruim afstand tijdens de activiteiten of demonstraties en volg de aanwijzingen op van de professionals en de toezichthouders.
  7. Indien u niet deelneemt aan de workshops/masterclasses dient u minimaal 100 meter afstand te bewaren.(herkenbaar aan de rode en gele hesjes)
  8. Uitsluitend toegang op vertoon van een origineel geprint Kerstfair 2021-ticket. Let op: de barcode kan maar één keer gescand worden. Kopiëren is zinloos. (ook mag het op de telefoon zichtbaar zijn)
  9. Toegang tot de kerstfair is voor kinderen onder de 4 jaar is gratis (geen minimale leeftijd).(dit geld niet voor de workshops, die moet men wel boeken)
  10. Bij online bestellingen van Kerstfair-tickets wordt uw e-mailadres en NAW-gegevens in onze database en de database van de Kerstfair-tickets opgenomen. Wij gebruiken dit e-mailadres uitsluitend voor het versturen van aankondigingen en de Kerst/Fotofair-nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden. (uitgezonderd de GGD als daarom wordt gevraagd)
  11. Actie code’s van sponsors zijn niet te gebruiken met andere actie of vroegboekkortingen.
  12. Tickets die gratis zijn uitgedeeld door sponsors komen te vervallen bij het omzetten van de Kerstfair naar een andere datum, men dient dan weer een nieuwe actie hiervoor gebruiken.
  13. Klik op info@kerstfair.nl voor vragen, of de uitgebreide algemene deelnemers/standhouders voorwaarden.
  14. Onduidelijkheden over tickets kunnen uitsluitend per e-mail via info@kerstfair.nl worden gecommuniceerd.
  15. Als je een fout maakt met het boeken. Mail ons via info@kerstfair.nl. Wij kunnen meestal nog wel wat aanpassen, maar daar zitten 5,00 administratiekosten aangebonden. Deze kosten zijn omdat we het handmatig moeten aanpassen.  (Na15  december2021 is het niet meer mogelijk).
  16. Het doorverkopen van kaarten is enkel toegestaan tegen de vastgestelde prijs en maximaal 10 procent administratiekosten. Bij vermoeden van kaartenhandel met een winstdoelstelling worden deze geblokkeerd.
  17. Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door de Kerstfair of de overheid wordt geannuleerd. Dan wordt de ticket doorgezet naar de volgende editie in het komende jaar.
  18. De openingstijden zie informatie pagina
  19. U bezoekt een festival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (de Winterkerstfair BV) zijn niet aansprakelijk als foto’s op sociaal media en internet verschijnen.
  20. Foto’s die gemaakt zijn tijdens de Kerstfair mogen niet commercieel gebruikt worden zonder uitdrukkelijk toestemming van de organisatie de Winterkerstfair BV.
  21. Toegang tot de workshops en masterclasses is uitsluitend toegestaan met een geldig toegangsbewijs van deze workshop of masterclass.
  22. Klachten over workshops en/of masterclasses dienen binnen 14 dagen na afloop van de Kerstfair bij de organisatie te zijn ingediend. Na deze tijd worden deze niet meer in behandeling genomen. (Info@kerstfair.nl)
  23. Gebieden buiten de paden mogen uitsluitend worden betreden met een workshopgever.
  24. De Kerstfair mag de foto’s en mediaopnames die tijdens het evenement zijn gemaakt door de kerstfair-crew gebruiken voor publicitaire doeleinden.
  25. Het is verboden op en om het gehele kerstfair terrein flyers, folders en reclamemateriaal te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de organisatie. (dit is ook op het parkeerterrein)
  26. Wij gebruiken geen tracking cookies op onze website. Google Analistics staat uit, alleen noodzakelijke om de website goed te laten functioneren.
  27. De gegevens die u opgeeft bij het bestellen van de toegangsticket worden uitsluitend gebruikt voor de registratie. U kunt zich te allen tijde uitschrijven van de nieuwsbrief.
  28. Onder 18 jaar schenken en verkopen wij geen alcohol, bij overmatig gebruik wordt u verwijderd van het Kerstfair terrein.
  29. Zie hier onze Privacy Statement. De Kerstfair behoudt te allen tijde het recht om iemand de toegang tot de Kerstfair te onthouden.
  30. De organisatie van de Kerstfair en zijn toezichthouders mag ten alle tijden een tassen controle houden.
  31. Toezichthouders van de Kerstfair mogen over het gehele terrein en bij de toegang ten alle tijden controle houden.
  32. Indien wij aanpassingen moeten doen i.v.m. de veiligheid zoals extra ruimte maken voor de bezoekers en standhouders, dan doen wij dit voor uw en onze veiligheid.